Om meg

 
Kiropraktor Ana-Maria Stefan MChiro, D.C, MNKF

Jeg ble uteksaminert som Doctor of Chiropractic ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC, www.aecc.ac.uk/ ), Bournemouth, England i 2007.

Siden har jeg jobbet i privat praksis I Milton Keynes, England og Østerås, Bærum. I mars 2012 startet jeg min egen praksis i Hegdehaugsveien, Oslo som jeg nå driver på fulltid. Praksisen har flyttet sine lokaler til Balderklinikken i Munchsgate 7. Vi ønsker alle velkommen hit ! 

Mine interesser innen fagfeltet har vært ernæring/kosthold/livsstil hvor en rekke seminarer har utgjort en del av videreutdanningen min. Jeg har også hatt en interesse i andre kiropraktiske behandlingsmetoder som Aktivator Methods Teknikk som bl.a. blir brukt mye på barn/spedbarns behandling og behandling av eldre.

Av personlige interesser så er jeg veldig glad i å danse og synge. I løpet av ca 10 år så har jeg tatt en del kurs både i salsa, selskapsdans og swing/rock’n roll. I 2 år var jeg også medlem av en leikarring. Jeg har også vært medlem av flere kor opp gjennom årene, bl.a. kvinnelige barbershop kor i Texas, USA og i England.

Gjennom kiropraktisk behandling og veiledning i forbindelse med et sunt kosthold, et fysisk aktivt liv og en positiv sinnstilstand ønsker jeg mine kunder/pasienter økt velvære og bedre livskvalitet.

Jeg ønsker alle aldre velkommen!